Resultaatgericht

 Hoog slagingspercentage

 Jarenlange ervaring in het vak


Bent u op zoek naar een b2b-callcenter dat u kunt inhuren voor koude acquisitie en leadgeneratie? Wij hebben bij Robuz opdrachtgevers in diverse branches, zoals binnen de financiële, zakelijke en facilitaire dienstverlening, telecom, ICT, media en productie. Voor het inhuren van een b2b-callcenter dat waardevolle leads voor u kan genereren bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Klik hier voor meer omzet


Waarom ons een b2b-callcenter inhuren?

Er zijn diverse redenen om ons een b2b-callcenter in te huren. Bij Robuz vinden we kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Wij begrijpen dat een hoog belvolume weliswaar meer afspraken oplevert, maar een kwalitatieve aanpak zorgt voor een hogere conversie. Daarnaast werken wij met een team met ervaren bellers die veel kennis hebben en het vak al jaren uitvoeren. De telefoongesprekken die we voeren zijn te allen tijde doelgericht en hebben beleving, expertise en talent als uitgangspunten. Zo bent u bij het inhuren van ons een b2b-callcenter verzekert van waardevolle leads.

Handen schudden, decoratief


Besteed uw leadgeneratie uit aan onze professionals

Wilt u uw leadgeneratie uitbesteden aan een ervaren bedrijf met veel kennis? Wij verzorgen acquisitie en leadgeneratie voor toonaangevende bedrijven in de b2b-markt in de Benelux en Duitsland en staan ook graag voor u klaar. Voor meer informatie, het inplannen van een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden neemt u contact met ons op. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen naar 06 81 47 38 42 of een e-mail te sturen naar info@robuz.nl. We horen graag van u!